Javni konkurs – povećanje produktivnosti i konkurentnosti – CRNA GORA

Komisija za izbor korisnika podrške za povećanje konkurentnosti i produktivnosti u pčelarstvu, objavljuje JAVNI POZIV za izbor korisnika podrške za povećanje konkurentnosti i produktivnosti u pčelarstvu u okviru projekta „Pčelarstvo bez granica“.

Javni poziv je otvoren do 25.01.2017. godine. Zahtjevi, sa svom propisanom pratećom dokumentacijom se šalju u zatvorenoj koverti, isključivo preporučenom poštom na adresu: Savez Pčelarskih Organizacija Crne Gore, (Kuća Meda – Grbe, bb, 81410 Spuž/Danilovgrad).

Javni poziv, prijavni obrazac i prateća dokumentacija se može preuzeti sa sajta projekta pcelarstvo.arilje.org.rs  sa sajta SPOCG www.pcelarstvo.me kao i u prostorijama SPOCG, Udruženja pčelara „Pčelar“ – Bijelo Polje, Udruženja pčelara „Uljanik“ – Berane i Udruženja pčelara „Matica“ – Pljevlja.

Sve dodatne informacije, mogu se dobiti od projektnog tima (SPOCG, Udruženje pčelara „Pčelar“ – Bijelo Polje, Udruženje pčelara „Uljanik“ – Berane i Udruženje pčelara „Matica“ – Pljevlja) ili putem e-maila: spocg@t-com.me.

Preuzmite:

Tekst javnog poziva
Prijavni obrazac

Ostavi komentar